SEO SPECIALIST

Alder: 37 år
Erfaring: 11 år, 11 måneder
Område: SEO
Lokation: Hamburg, DE

Alex startede med online markedsføring i 2005. Med tiden har han fået erfaring med affiliate marketing, Google Ads, markedsføring på sociale medier og POS-markedsføring. Hans fokus har dog altid været på SEO.

Det, han især kan lide ved SEO, er, at det dækker en bred vifte af emner. Ud over de klassiske SEO-emner har brugeren i mange år rykket sig mere og mere i forgrunden. Det grundlæggende i kommunikation og en positiv brugeroplevelse med indholdet og webstedet bliver stadig vigtigere for Google. En klar hjemmekamp for den studerede lingvist og kommunikationsforsker.

Alex’ afslappede og afbalancerede måde at være på hjælper hans klienter med at holde hovedet koldt i vanskelige situationer og træffe de rigtige beslutninger, for SEO bør ikke gribes anderledes an. Andre af Alex’ styrker er hans empati og hans evne til at forklare komplicerede ting på en enkel måde, hvilket gør det meget behageligt for kunderne at arbejde med ham.

I sit privatliv er Alex en musikentusiast, og hans musiksmag kender næsten ingen grænser.

Han har også selv lavet musik i mange år.

Alex er Senior SEO Manager. Men han er også landechef og partner hos River Online. Derfor tager han af og til sine SEO-briller af for at udforske nye muligheder og potentiale for River Online.

De, der arbejder med Alex, kan ud over stigende placeringer på Google se frem til en kontaktperson, der er en fornøjelse at arbejde sammen med, og som samler sine kunder der, hvor de er.