Cilius Kommunikation er din one-stop-shopping til den professionelle, visuelle kommunikation. Vi hjælper dig med profil- og personalefoto, reklame- og profilfilmfilm, hjemmesider, tekstforfatning og meget mere. Vi binder det hele sammen så du opnår en sammenhængende, strategisk rigtig kommunikation i din virksomhed

Kundernes vurdering af Cilius.com

Jeg henvendte mig til Frank, da jeg skulle have en hjemmeside til min nystartede virksomhed. Frank har været en fantastisk sparringspartner, god til at komme med de visuelle ideer og har forholdt sig kritisk og konstruktivt til mine ideer. Han hjalp mig igennem og støttede mig i hele processen og jeg er virkelig glad for resultatet.

Dorte Villadsen

Frank har hjulpet mit firma med mange forskellige opgaver, lige fra forretningsudvikling, grafiske opgaver og fotografering og video. han er virkelig dygtig, men det som jeg vil fremhæve som det allerbedste er hans ildhu for at nå tingene til aftalt tid, han svigter aldrig, det har stor betydning i en travl hverdag, at han konstant eksekvere.Jeg kan bestemt give Frank mine allerbedste anbefalinger.

SnipeNstrike

Jeg har haft kontakt til Fotograf Frank Cilius igennem adskillige år. Frank har fotograferet til mine reklameprogrammer, plakater og hjemmesider, han har taget fantastiske billeder ved danseskolens afdansningsballer i over 10 år, og formået at fange det vanskelige ”øjeblik” i et dansepar i bevægelse, hver gang. De sidste par år, har jeg så ”opdaget” ham som den perfekte partner vedr. opsætning, og grafik i det hele taget, på mine reklameprogrammer, invitationer, ja alt hvad der kan gå i ”trykken”. Yder mere er Frank en uvurderlig livline når min computer får sit eget liv og ikke makker ret, ja så er han kun et opkald væk. Frank har øje for detaljen, han er hurtig, iderig, omhyggelig, præcis og alle deadlines bliver overholdt til fulde. Jeg kan kun give Frank Cilius mine bedste anbefalinger.

Elin Jensen