2B connect laver video til hjemmesider, video til reklamefilm og meget mere. Har du brug for et kreativ indspark til din næste video, så tag fat på Bo, som gerne hjælper dig med at lave din næste reklamefilm.

Kundernes vurdering af 2B Connect

Rated 5 out of 5

Jeg har både på egne og kunde projekter samarbejdet med Bo. Der er styr på tingene og prisen matcher fuldt ud den gode kvalitet. Har kun positivt at sige om 2B Connect.

Kasper Hundebøl Hamann
Rated 4 out of 5

Super god leverandør og sparringspartner på idé udvikling og produktion af både store og små film produktioner. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Jan Willendrup
Rated 5 out of 5

2B Connect har altid mange kreative løsninger, og er god til at udfordre eksisterende løsninger.

Lisbeths Køreskole ApS
Rated 5 out of 5

2B Connect har rigtig mange gode ideer og er meget professionelle. De lytter til vores behov og har lavet nogle super gode film, både til TV og til vores hjemmeside. Vi har fået en stor stigning af kundestrøm efter vi har fået lavet reklamefilm.

Vi kan helt sikkert anbefale andre virksomheder at bruge video som medie – og 2B Connect kan varmt anbefales som samarbejdspartner.

Rotpunkt Køkken
Rated 5 out of 5

Faktisk er der noget at sætte fingeren på – nemlig, at medarbejdere og ledere hos 2B Connect gør ALT hvad de kan for at løse opgaven – også når jeg ikke initierende var helt skarp i min opgavebeskrivelse. De har arbejdet super seriøst, hurtigt og effektivt – og så er det tilmed til en yderst favorabel pris – klart anbefalelsesværdig samarbejdspartner

Nicolai

Giv din vurdering af 2B Connect