Vi hjælper jer med at blive set i søgninger med Google Street View.
Gør jeres Google+fortegnelse komplet og inviter kunderne interaktivt indenfor 24/7.

Vi er specielt certificerede af Google til at programmere til Street View. Herudover tilbyder vi flere 360º produkter der kan give jeres kunder det store overblik, herunder dronefotografering. Vi fotograferer i hele landet – intet er for stort intet for småt.

Kundernes vurdering af Firmafotografering.dk

Rated 5 out of 5

Vi havde en meget speciel opgave hvor vi havde en ide om hvordan opstillingen skulle være. Vi kunne ikke finde noget der lignede, men sendte 20 billedere der hver især havde lidt af det vi ønskede. Jesper fomåde at tage det hele og fange det i det billede vi ønskede. Der er ingen tvivl om at Jespers evne til at kommunikerer med “modellerne” gav de ønskede deteljer.

Lars Ulrik, Vejle Kommune
Rated 5 out of 5

Jesper har en god forståelse, i forhold til ens ønsker ang. hjemmeside, billeder, opsætning osv. Derudover sørger han for at ændringerne sker hurtigt

Patina
Rated 5 out of 5

Vi havde en meget speciel opgave hvor vi havde en ide om hvordan opstillingen skulle være. Vi kunne ikke finde noget der lignede, men sendte 20 billeder der hver især havde lidt af det vi ønskede. Jesper formåede at tage det hele og fange det i præcis det billede vi ønskede. Der er ingen tvivl om at Jespers evne til at kommunikere med “modellerne” gav de ønskede detaljer.

Lars Ulrik
Rated 5 out of 5

Et utroligt behageligt, professionelt og punktligt samarbejde med Jesper. En stor anbefaling herfra.

Armin Kavousi, Executive Advisor, Delicious ApS
Rated 5 out of 5

Det var en super professionel og dygtig fotograf, som gik i detaljen for at opnå det allerbedste resultat. Det endte med nogle fantastiske panoramafotos, som er meget brugbare i Flying Superkids fremtidige markedsføring.

En klar anbefaling og 5 stjerner herfra!

Søren Stokund, adm. direktør at Flying Superkids