Skip to main content

Det er med en vis portion stolthed, at jeg kan oplyse, at River Online netop har opnået den højest mulige kreditrating, AAA® (Triple-A).

Vi har udvist rettidig omhu, og har navigeret og ageret professionelt SAMMEN med alle vores kunder, i en tid hvor nedlukninger og restriktioner har fyldt lange perioder siden midt i marts måned. Vi tog en beslutning allerede om aftenen den 11. marts, om at vi ville udvise stor fleksibilitet overfor de af vores kunder, som blev ramt hårdt i en tid som denne.

Vi tror på, at et særdeles tæt samarbejde, i både medgang og modgang, giver de bedste resultater på den lange bane. Lange stærke kunderelationer er i bund og grund det de fleste virksomheder stræber efter, vi gør i hvert fald. Den tilgang vi havde, og naturligvis stadig har, til at udvise forståelse og fleksibilitet i et svært marked, har medført at vi som virksomhed er kommet styrket ud af det sidste halvår. Og lige så vigtigt, at vores kunder nu står helt klar og skarpe til både Black Friday og julehandlen. Alternativet havde været deprimerende!

Det har været en stresstest ud over det sædvanlige at skulle tilpasse hele sit set-up, til denne nye virkelighed vi lever i, men det er jo ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Det gælder om at være omstillingsparat på alle områder, konstant trimme og optimere, samtidig med, at det gerne skal være sjovt, udfordrerne og lærerigt at være i.

Fremtiden kan bare komme an!

De bedste hilsner

Lars Juhl

Direktør, River Online Danmark

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse