Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
SØGEORDSANALYSE
Kend dine kunders, og dine konkurrenters søgeord

Søgeordsanalyse

Det vigtigste i alt search, uanset om det er på Google, Bing, Amazon eller andre steder, er en søgeordsanalyse. Du skal vide, hvad dine kunder søger efter, ellers kan de ikke finde dig. Succesen af alle dine search-kampagner er afhængig af den bedst tænkelige søgeordsanalyse. 

Hvad er en søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er en analyse af hver enkel URL på din side. Har du en hjemmeside eller en webshop med 10 undersider eller kategorier, så definerer en søgeordsanalyse hvilke søgeord du skal placere på de enkelte sider. Hver enkelt underside kan have mange søgeord. En større kategori, som f.eks. sko, kan have over 50 søgeord. I sådan et tilfælde vælger man ofte at inddele disse søgeord, så de får nye landingpages - altså nye sider evt. som underkategorier, så man kan optimere bedst muligt. Det anbefales nemlig ikke at have over 20 søgeord på en side, for at sikre den bedst tænkelige optimering af dine søgeord.

En søgeordsanalyse består altid af disse 3 elementer:

Søgeord = Det søgeord som det anbefales at have på landing pagen, eller det søgeord som skal bruges i dine search kampagner.
Volume = Volumen fortæller dig hvor stort søgeordet er, altså hvor mange månedlige søgninger der er på det pågældende søgeord i Danmark.
URL = Den underside på dit domæne hvor søgeordet skal placeres.

Vi har her lavet 3 eksempler:

En rigtig søgeordsanalyse kan være på mange tusinde linjer. Dette er kun et lille eksempel på 3 URLer, hvor der kan findes endnu flere søgeord ved at gennemføre en rigtig analyse.

 

Hvorfor er en søgeordsanalyse vigtig?

Det er vigtigt at have styr på hvilke søgeord, man ønsker at blive fundet på. Det gælder både hvis du laver Google Ads eller SEO. Hvis du ikke ved hvad dine kunder søger efter, så kan du heller ikke bliver fundet på det. Når du får lavet en søgeordsanalyse, bliver du klar over hvilke søgeord dine kunder bruger, samt hvilke søgeord du skal have mest fokus på.

En søgeordsanalyse danner fundamentet for alt dit Google markedsføring, uanset om det er SEO eller Google Ads. En søgeordsanalyse giver dig et fundementalt indblik i dine kunder, som du ikke må gå glip af. 

Uanset om du har et bureau eller laver dine ting selv, så er en søgeordsanalyse vigtig for dig. Hvis du har et bureau, kan du bruge din egen søgeordsanlayse til at sørge for, at der bliver arbejdet med de søgeord du ønsker. Det kan derfor være en fordel selv at lave én eller bestille én. Laver du selv dine kampagner eller dit SEO, så er det selvsagt, at søgeordsanalysen er uundgåelig.

Gør arbejdet rigtig og sørg for, at du har alle dine og dine konkurrenters søgeord med. Få lavet en søgeordsanalyse!

Bestil en søgeordsanalyse

Når du bestiller en søgeordsanalyse, gennemgår vi alle URL'er på dit website, og finder de bedste søgeord. Hvis du f.eks. vælger ”op til 2500 søgeord”, men har langt flere URL'er på dit website, sørger vi for at vælge de bedste sider, som giver det største udbytte til dig. Vælger du en større analyse end dit website kan klare, betaler du kun for en mindre analyse.

Vi giver dig den månedlige søgevolume på hver enkelt søgeord, så du kan se vigtigheden af søgeordet. I analysen kan du se hvilken URL søgeordet skal placeres på. Vi finder ikke kun søgeord du er synlig på i dag, men også søgeord du ikke bruger, men som du bør bruge. Vi kan i den forbindelse ende med at komme med anbefalinger til nye sider du bør implementere på dit website. Sidst men ikke mindst markerer vi de vigtigste søgeord for hver URL, så du ved, hvilke søgeord du skal bruge din tid på.

Test os af: Det kan være svært at gennemskue, hvad en søgeordsanalyse er. Derfor har vi lavet en lille testpakke, hvor du får op til 50 søgeord. Ønsker du derefter en større søgeordsanalyse, kan du altid bestille en større analyse af hele dit website. Vi vælger de mest relevante URLer for dig.

 

Website
Op til 100
søgeord
Du får:
Fra 1 til 100 søgeord
Op til 50 URLér
Søgeord defineret pr. URL
Søgevolume pr. søgeord
Før pris 2.400 kr. 1.500 KR Besparelse 900 kr.
Bestil nu
Webshop
Op til 500
søgeord
Du får:
Fra 100 til 500 søgeord
Op til 200 URLér
Søgeord defineret pr. URL
Søgevolume pr. søgeord
Før pris 4.500 kr. 2.900 KR Besparelse 1.600 kr.
Bestil nu
Big shop
Op til 1500
søgeord
Du får:
Fra 501 til 1500 søgeord
Op til 500 URLér
Søgeord defineret pr. URL
Søgevolume pr. søgeord
Før pris 9.500 kr. 5.900 KR Besparelse 3.600 kr.
Bestil nu
 

 

 

Det siger kunderne!

"Mailforge er i gang med en optimering af vores hjemmeside, og fik derfor River Online til at lave en søgeordsanalyse til os.
Vi fik mere end forventet og ved nu præcis hvor vi skal tage fat i vores indhold.”

Jesper Jørgensen, Stifter og CEO - Mailforge.io

  

                    


Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987