Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Title Tag Optimizer Tool

Med dette SEO-tool - Title Tag Optimizer Tool - kan du tilpasse dine title tags og meta descriptions på dit website eller webshop, så de får den helt rigtige længde og fremstår skarpe og giver dig flest mulige kunder. Dit title tag er det  vigtigste parameter i din onpage SEO. Det er derfor meget vigtigt, at du altid har skarpe meta titles, så du får en så høj CTR (Click Through Rate) som muligt.


Optimer dit title tag / sidetitel her:

Title: Vi anbefaler maks en title på op til 600px, men der vises kun 575px på tablets.
Meta beskrivelse: Bør holde sig mellem 80 og 160 tegn til desktop og under 130 tegn til mobile enheder. 

Google har opdateret størrelsen på deres font-size i August 2019. Vi har opdateret vores Tool, så det er tilpasset den nye skriftstørrelse.


Det perfekte Title Tag

Når du skal lave dit title tag, skal du huske at have en klar call-to-action, som f.eks. Få et til tilbud her, eller Vi er altid billigst. Samtidig med det skal dine vigtigste søgeord indgå i teksten, og de skal helst stå så langt fremme i teksten som muligt. Vil du findes på SEO, så lad det stå som det første søgeord i din tekst. Efter dine søgeord, skal du indsætte dine call to actions.

Længden på dit title tag har noget at sige i forhold til din ranking på Google. Men det er forskelligt fra søgeord til søgeord, derfor skal du lige lave en søgning på det pågældende søgeord, for at se, hvor langt dit title tag skal være. Google viser kun i skrivende stund (27/8-2018) op til 575 px på tablet og 600 px på mobilen - er dit title tag længere, vil det bliver kortet af og der kommer prikker efter i stedet for resten af teksten. Vores title Tag SEO tool ovenfor skærer dog automatisk på det rigtige tidspunkt.

Din meta beskrivelse, har noget at sige!

Din meta beskrivelse, som er den beskrivelse, du ser af linket på Google, har ingen effekt på dine placeringer. Dog har det en effekt på din CTR, som man mener har en lille effekt på placeringen. Derfor skal du også have fokus på din beskrivelse. Sørg for at få nogle klare call to actions, og få ord og sætninger med, som dine kunder tænder på, og får dem til at klikke på dit link.

Title tag til SEO - nice to know:

Sørg for at dit søgeord står først i dit title tag. De ord, der står længst til venstre, bliver vægtet som vigtigst af Google. Hvis dit title tag bliver for kort (cirka 35 anslag eller derunder), går det ind som fejl på din Search Console konto. 

Når du skriver din meta description/ beskrivelse, vil det være en fordel, hvis du bruger søgeordet i teksten. Teknisk set har det ingen effekt, men ordet vil komme til at fremstå med fed skrift, så indholdet bliver en smule tydeligere for brugeren. 

Sørg for at have tydelig call to actions, så du får en så høj CTR som muligt. 

Hvis du har lyst til at bruge title tags og descriptions på højt plan, så se tippet om SEO CTR optimering.

Søgeordsfeltet i bunden (Søgeord), er til for at kunne angive de søgeord, som folk laver søgningen på. På den måde kan du se den rigtige længde, når søgeordet bliver markeret med fed.

Flere gode råd til at skrive den perfekte title

Har du brug for mere viden om, hvordan du skal skrive det perfekte title tag? Så kan du læse vores tips til at skrive en fængende title tag her.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987