Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Udnyt Black Friday & julen til at skaffe nye kunder

 Efter nogle lærerige dage i Dublin hos Google har vi lært nogle nye ting, og vi har fået nogle spændende facts, som vi vil dele med jer. 

Google har lavet en undersøgelse i forhold til, hvor loyale købere er til Black Friday og omkring julen. Deres undersøgelse viser, at 3 ud af 4 køber deres julegave hos en anden forhandler end de plejer. Dette giver dig som virksomhed en kæmpe mulighed for at skaffe nye kunder, og på et senere tidspunkt henvende dig til dem gennem effektiv remarketing.

”Shoppers are loyal to the gift, not the retailer”

71% af købere på nettet bruger tid på at besøge forskellige forhandlere for at finde den bedste pris, hurtigste levering, største udvalg og meget mere. Det er nemlig lige netop her, hvor du har mulighed for at fange dem, hvis du er opmærksom på dette. Det smarte ved at fange dem omkring Black Friday og ved julesalget er, at de er meget købelystne. Får du dem til at købe hos dig, kan du bruge denne data og information til at samle dem op i dine remarketing lister, for herefter at lave målrettet markedsføring imod dem.

Ikke nok med, at du kan bruge disse remarketing lister næste år til Black Friday og julesalget, så kan du også blive ved med at have dem i folden. Du har nemlig en mulighed for at gøre dem til loyale kunder, ved korrekt anvendelse af blandt andet Google annoncering i perioden efter de har købt ved dig.

”Shoppers love personal ads that are relevant”

Ud fra hvad de har købt på din hjemmeside i udsalgsperioden, kan du udnytte denne data til at lave relevant og personlig remarketing. Hvis der er noget indenfor Google Ads der virkelig er effektivt, så er det remarketing.

Skal vi hjælpe dig med at skaffe nye kunder til Black Friday og ved julesalget, som kan blive gjort loyale i tiden efter?

Udfyld nedenstående formular, og så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987