Skip to main content

For 4 år siden udviklede vi en text spinner. Den kan ved hjælp af forskellige inputs generere flere tusind tekster, afhængig af de kombinationer du giver den. Normalt tager det en time at lave en god tekst, men det kan tage længere tid, eller gøres hurtigere, helt afhængig af hvor mange kræfter du lægger i arbejdet.

Vi har ikke brugt spinnneren i flere år, da vi ønsker den højeste kvalitet til vores kunder. Den kvalitet får vi kun ved at bruge professionelle tekstforfattere, som kan skrive skarpe tekster. Tekster som fanger og som tiltrækker salg. Text spinneren kan være en hjælp til dig som ingen penge har, og som skal bruge hundrede eller tusindvis af tekster. Den kan også være en hjælp til hjemmesider med millioner af sider, som oprettes dynamisk, og hvor spundne tekster er den eneste mulighed.

Vi har valgt at gøre brugen af spinneren gratis, fordi vi ved, at der sidder mange iværksættere som virkelig kan få gavn af den, og dem vil vi gerne hjælpe.

Prøv vores text spinner her

Ønsker du de bedste SEO tekster?

Hvis du vil have de bedste SEO tekster, så har vi udviklet en platform, hvor vi har 40 dygtige tekstforfattere tilknyttet, som leverer god kvalitet til en god pris. Vi lægger stor vægt på, at vores tekster er spændende og interessante at læse, samt at de overholder SEO reglerne, så du får en tekst med de rigtige søgeord osv., som bliver godt placeret på Google.

Vores SEO content software regner alt ud for os som fx hvor mange gange søgeordene skal være med, hvor lange teksterne skal være for at klare konkurrencen og meget mere. Du kan læse mere om vores content software her.

Hvis du skal være helt sikker på, at du får de rigtige søgeord med fra starten, kræver det, at du får lavet en søgeordsanalyse. Derfor starter vi altid arbejdet med en søgeordsanalyse.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse