Skip to main content

Selve valentinsdag udgør blot én af årets mærkedage, som, vi mener, du kan udnytte til din egen virksomheds fordel. I dette blogindlæg sætter vi fokus på et ”simpelt hack”, som du som webshop kan lukrere på i din Google Ads-annoncering i forbindelse med årets mærkedage og altså også valentinsdag, som vi fejrer d. 14. februar. Mere specifikt omhandler hacket en mersalgsfeature, som, vi vil anbefale, du prøver kræfter med i dine søgekampagner på Google Ads – nemlig promoveringsudvidelser.

Promoveringsudvidelser i dit Google Ads-setup

Promoveringsudvidelser, der blev lanceret tilbage i 2018, indeholder diverse promoverings-muligheder, hvilket er skildret på følgende screenshots:

Selve hacket bunder i, at du med en given rabat sender budskabet ud om, at denne rabat sker i forbindelse med en given mærkedag – altså i denne forbindelse valentinsdag. Herfra skal du selvfølgelig finde ud af, hvor meget rabat du ønsker at give. Sælger du eksempelvis gamerstole, og ønsker du at rydde op på lageret, kunne din promoveringsudvidelse se ud, som følger:

Alt afhængig af dine produkter og branchen, du repræsenterer, er det naturligvis op til dig at finde de tilbud frem, som er mest oplagte at lægge ud som tilbud i forbindelse med valentinsdag. Det er naturligvis helt ideelt, hvis der oprettes en relevant landingsside, der fuldender en rød tråd mellem din promoveringsudvidelse og hjemmeside.

Da promoveringsudvidelser blev lanceret, så man en markant effekt i klikrate hos flere annoncører, der benyttede udvidelserne. Hvis promoveringsudvidelser er noget, du endnu ikke har prøvet, vil vi anbefale dig at prøve det af i forbindelse med kommende valentinsdag (eller andre kommende relevante mærkedage for din virksomhed).

Ønsker du hjælp til at administrere promoveringsudvidelser eller Google Ads i det hele taget, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Det er muligt at sætte promoveringsudvidelser op endnu mere teknisk med både sporing, enheder, tidsplan og så videre. Dette hjælper vi også gerne med.

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse