Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

2B Connect / Videoproduktion


2B connect laver video til hjemmesider, video til reklamefilm og meget mere. Har du brug for et kreativ indspark til din næste video, så tag fat på Bo, som gerne hjælper dig med at lave din næste reklamefilm.

Kundernes vurdering af 2B Connect

Vurder firma
     

 •      
  Kasper Hundebøl Hamann
  Jeg har både på egne og kunde projekter samarbejdet med Bo. Der er styr på tingene og prisen matcher fuldt ud den gode kvalitet. Har kun positivt at sige om 2B Connect.
 •      
  Jan Willendrup
  Super god leverandør og sparringspartner på idé udvikling og produktion af både store og små film produktioner. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
 •      
  Lisbeths Køreskole ApS
  2B Connect har altid mange kreative løsninger, og er god til at udfordre eksisterende løsninger.
 •      
  Rotpunkt Køkken
  2B Connect har rigtig mange gode ideer og er meget professionelle. De lytter til vores behov og har lavet nogle super gode film, både til TV og til vores hjemmeside. Vi har fået en stor stigning af kundestrøm efter vi har fået lavet reklamefilm.
  Vi kan helt sikkert anbefale andre virksomheder at bruge video som medie - og 2B Connect kan varmt anbefales som samarbejdspartner.
 •      
  Nicolai
  Faktisk er der noget at sætte fingeren på - nemlig, at medarbejdere og ledere hos 2B Connect gør ALT hvad de kan for at løse opgaven - også når jeg ikke initierende var helt skarp i min opgavebeskrivelse. De har arbejdet super seriøst, hurtigt og effektivt - og så er det tilmed til en yderst favorabel pris - klart anbefalelsesværdig samarbejdspartner
 •      
  Victoria Kate Burles Piihl
  2BConnect has delivered a service beyond our expectations... We would recommend them to others. Their Work is of high standards and professionally finished. Many thanks for the good Work 2BConnect
  Kind Regards
  Victoria
Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987