Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Vi er specialister i Google AdWords


AdWords er den perfekte måde at få flere kunder inden for kort tid. River Online er et certificeret Google AdWords bureau,
og vi kan hjælpe dig med at få mere trafik, men mest af alt har vi fokus på henvendelser og nye kunder.

Kort tid efter at dine kampagner er sat op, begynder du at få besøgende på din hjemmeside, og ved hjælp af den mest professionelle optimering i branchen bliver det til kunder.

Hos River Online har vi mange års erfaring med Google annoncer - både med ansatte som er headhuntet fra Google selv 
og fra flere store danske virksomheder. Vi har med andre ord, det helt rette team, som kan hjælpe dig med at opnå dine ambitioner.
Vigtigst af alt, så rapporterer vi til dig hver måned på nøgletal, antal nye kunder, henvendelser, trafik og meget mere.

Vil du have et bureau, som gør alt hvad de kan, for at skabe vækst til dig? Se evt. vores anmeldelser, eller spørgs i dit netværk hvad de synes om os.


RiverOnline er certificeret Google Partner - Det er din tryghed for erfaring og seriøsitet! Succes med Google Annoncer

Den rigtige opsætning af dine Google kampagner kan give dig meget lavere klikpriser end dine
konkurrenter. Derfor vil du opnå højere placeringer end konkurrenterne samt få en større avance,
hvilket vil gøre din forretning mere succesrig. Vi kender alle optimeringsmuligheder
i Google og bruger nogle teknikker, som kun få i Danmark kender til. Udfyld formularen for at høre mere.

 

 1. Ugyldig indtastning
 2. Ugyldig indtastning

 

Konverteringssporing er det vigtigste!

Den bedste kampagne har altid opsat Google konverteringssporing. På den måde
kan vi hurtigt se hvilke søgeord, annoncer og annoncegrupper, der giver flest salg. Vi går dog altid skridtet videre 
og opsætter Google Analytics e-handelssporing eller målsporing, så vi kan rapportere de helt rigtige data til dig.
Er du ikke god til selv at læse disse data, giver vi dig gerne et kursus i Analytics. For os er det vigtigste,
at du er helt med på, hvad vi laver for dig, og at du føler dig tryg, når vi arbejder for dig.
Det er du kun, når du kan se plusset på din bundlinje vokse.

Nedenfor ser du en korrekt AdWords optimering. Den orange kurve er konverteringer (salg). Den blå kurve er besøg.
Du kan tydeligt se, at der kommer flere konverteringer (salg/omsætning) igennem samtidig med, at der kommer færre besøgende.
Det er god AdWords optimering! At give dig flere kunder og ramme de helt rigtige besøgende, som bliver til kunder!


google adwords optimering


Virker det? Ja det gør, men det tager lidt tid

Google AdWords optimering tager tid, specielt, hvis det skal laves, så det giver kunder. Jeg vil her prøve at forklare dig, hvordan man normalt arbejder med Google AdWords, og får det til at blive en succes, men du skal væbne dig med tålmodighed.

Man kan aldrig på forhånd vide, hvilke søgeord som konverterer godt på et website. Det er som regel dem, vi kalder for ”Guldord”, dvs. dem som giver en god konvertering. Som grundregel kan man sige, at det gælder om at finde så mange ”Guldord” som muligt, for at få det til at performe ordenligt.

Det er lige meget, om dine kampagner har kørt i 10 år eller 2 måneder: der er altid flere ”Guldord” at finde. Det man gør, er at sørge for at trackingen virker, dvs. at vi kan tracke alle de mål, som opnås på din side - salg eller henvendelser. Herefter begynder man at oprette kampagner med ord, som man har en forventning om vil virke, og stille og roligt i løbet af de næste par måneder/uger luger man ud i de søgeord, som ikke konverterer (giver kunder), og stopper dem. De ord som konverterer, optimerer man videre på, og prøver at få flere konverteringer ud af dem. Jo flere penge man smider efter den søgning, desto flere kampagner kan man køre samtidig og derved speede processen op.


Det er dyrt, men også en kilde til nye, trofaste kunder

I den første periode, hvor man ikke har særlig mange konverterende kampagner, er det dyrt. Mange gange går man ud med et underskud på både timer og klikbudget de første 2-3 måneder. Herefter har man som regel oparbejdet x antal kampagner, som giver overskud, og de begynder nu at dække alle de nye kampagner, man bygger op.

Som regel er betalingen til Google klikpriser på omkring 20-30% af din omsætning efter 3 måneder, hvis det ikke er en optimeret konto i forvejen. Efter 4-6 måneder opnår vi i River Online, som regel, en pris på 10-15% af din omsætning, som kommer direkte fra annoncerne.

Dvs. at Google annoncer koster en del i starten for at søge efter nye konverterende ord, og herefter falder prisen og bliver løbende en bedre og bedre forretning. Efter 6-12 måneder er det kun i meget sjældne tilfælde, at en konto ikke giver overskud.

Man opnår aldrig at blive helt færdig med Google annoncer, for man kan altid optimere mere, finde flere søgeord og holde prisen nede.

Du skal ikke se på Google AdWords, som det du bliver rig af, da Google tager det meste af dit overskud. Men den helt store fordel ved at bruge AdWords er, at du relativt hurtigt kan udvide eller opbygge en helt ny kundeportefolie, som kommer tilbage til dig, og som handler næste gang uden, at du skal betale for dem igen.


Nedenfor kan du se et eksempel på en optimering gennem lidt over 1 år

BESØG:

KONVERTERINGSFREKVENS:

OMSÆTNING:

I denne case er der løbende blevet arbejdet med oprettelse af mange nye kampagner og der er blevet stillet budgetter til rådighed, som svarer til opgaven. Vi har gennemsnitslig brugt 20 timer pr. måned gennem det sidste år.

Der er genereret en omsætning på 13,7 millioner DKK, og der er brugt 14% i klikpriser til Google i gennemsnit for perioden. I starten var spend faktor 23%, den er nu efter 1 år nede på 8%. Dvs. at 8% af den omsætning, som kommer ind, via Google annoncer, betales til Google i klikpriser.

Ovenstående er ikke en usædvanlig case, men det kræver, at man har budgetterne til det. Det er dog vigtigt, at ens egen forretning er trimmet og, at man er 100% konkurrencedygtig på nettet for, at AdWords virker optimalt.


Vil du have et tilbud? Udfyld formularen


 Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig som leverandør af Google AdWords. Hos os snakker du direkte med den konsulent, som udfører arbejdet for dig.

Hvis du bestiller et AdWords tilbud nedenfor, analyserer vi din side og sender dig et tilbud på mail. Det er gratis og uforpligtende.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987