Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ULLA ALBECK / ØKONOMICHEF

Alder
49 år
Erfaring
16 år, 9 måneder
Område
HR & Økonomi
Lokation
Kolding, DK

Ulla er en yderst kompetent økonomichef med en baggrund som revisor og mange års erfaring som henholdsvis regnskabschef og økonomichef. Hun er derfor velfunderet inden for de klassiske opgaver som varetages af en økonomichef. Dertil er hun rigtig god til at gennemskue vores forskellige økonomistyringssystemer og levere gennemtænkte forslag til optimering af arbejdsgange.

Ulla er en værdifuld sparringspartner for ledelsen, da hun med sin erfaring og viden inden for økonomi, altid har en velovervejet økonomisk indgangsvinkel til de udfordringer og strategiske overvejelser der dukker op. Og så er Ulla i øvrigt typen, hvor du kan være sikker på at få klar besked, hvis der er noget du er i tvivl om.

Når Ulla ikke arbejder på at få budgetter og estimater til at gå op i en højere enhed, nyder hun livet sammen med sin mand og børn og gerne på aktive ferier i naturen og ved havet. Koncerter, teatre og biografer får også jævnligt et besøg af Ulla.

Kontakt Ulla

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987