Skip to main content
SEO

Keywords er nøglen til succes!

Af marts 17, 2020februar 17th, 2022No Comments

Keywords er altafgørende for at skabe trafik til din hjemmeside. Men det er hverken nogen nem eller hurtig opgave at implementere dem. Det handler både om at finde frem til de rigtige ord, bruge dem på den rigtige måde, på de rigtige sider og det korrekte antal gange. Men når du har styr på det hele, så kan det også ses på bundlinjen. Med en perfekt optimeret hjemmeside i forhold til keywords får du altså mange relevante besøgende ind på din side.

Men hvordan finder du de bedste søgeord? Læs med her.

Find de korrekte søgeord og stig til tops

En topplacering i Google, det er det, som vi alle drømmer om. Hvilken bedre forudsætning end at være nr. 1, når forbrugere søger efter nye computere, sofaer eller anlægsgartnere? Men hvordan realiserer man egentlig dette?

De rigtige keywords skaber bedre placeringer på Google. Basta, bum. Sådan er det altså. Så lad være at lytte, hvis andre prøver at fortælle dig noget andet. Der er flere måder at finde søgeordene på. En god idé er at brainstorme og tænke over, hvad kunden ville søge på, hvis de skulle finde din virksomhed eller dine produkter. Prøv ordene af på Google, og se også efter hvilke ord dine konkurrenter bruger. Herefter kan du bruges Googles søgeordsværktøj til at se søgevolumen på de forskellige ord.

Meeeeen.. keywords er ikke bare keywords. Det handler om lidt mere end bare ordene. Det handler også om, hvordan du bruger de udvalgte ord på din hjemmeside. Det er svært at give en kort forklaring på, hvordan man SEO optimerer en hjemmeside. Reglerne ændrer sig faktisk hele tiden. Der var engang, det handlede om at nævne ordene mange gange i en tekst. Nu handler det om at skabe reelt indhold med brug af ordene. Der er også mange tekniske aspekter involveret, som f.eks. hastighed, indeksering og duplicate content. Desuden kræver perfekt SEO-optimering også god linkbuilding. Så ja, søgeordene du vælger, er meget mere end bare ord på din hjemmeside!

Keywords bruges også i betalt annoncering på Google. Her bruger du søgeordene i dine annoncer. Googles søgemaskine aktiverer dine annoncer, når der bliver søgt efter ordene. Der er derfor to måder at komme til tops på Google på ved brug af søgeordene. Vores hold af digitale eksperter kan hjælpe dig med begge dele!

Vi hjælper med hele processen

En søgeordsanalyse og udførelsen af denne kræver rigtig meget tid. Har du en webshop med mange produkter, er det især yderst tidskrævende. Det er her vi kommer ind i billedet. Vores SEO-hold hjælper dig med identificere de helt rette søgeord, som dine produkter og services skal findes på. De implementerer ordene i dine metabeskrivelser og i dine title tags. Og har du brug for hjælp til at skrive hjemmesidetekster med relevante søgeord? Så står vores hold af professionelle tekstforfattere også til tjeneste. Hos River Online får du en allround SEO-service, så du aldrig selv kæmpe med søgeordsanalyser, meta tags eller hjemmesidetekster! Vores ads specialister sidder også klar til at hjælpe dig med at implementere søgeordene i effektive Google annoncer.

Vil du være nr. 1 på Google og modtage effektiv trafik på din hjemmeside? Tag en snak med vores digitale konsulenter i dag!

GET AN OFFER

An offer is 100% unbinding.

    Gratis Tool Box

    Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

    Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

     

    Se værktøjskasse