SENIOR GOOGLE ADS SPECIALIST

Alder:
Erfaring:
Område: Google Ads
Lokation: Kolding, DK

Christoffer er Senior Google Ads Specialist, siddende på Kolding kontoret og har en bred erfaring inden for forskellige erhverv, blandt andet tjener, falckredder, sælger og alle de små jobs ind imellem. De sidste 7 år har hans fokus udelukkende dog lagt på online marketing.

Christoffer har med sin multimediedesigneruddannelse en bred forståelse for hjemmesider, design og SEO. De seneste tre år har fokus lagt på Google Ads og her er det gået rigtigt stærkt for Christoffer.

Christoffer elsker en udfordring og vil altid gerne udvikle sig, både erhvervsmæssigt, men også på det personlige plan. Der er derfor ingen udfordring, som ikke kan blive løst.

I privaten er Christoffer gift og har to børn, en dreng og en pige. Familielivet betyder alt, for hvis man har det godt derhjemme, så kan man have fokus og overskud til at yde sit bedste på arbejdspladsen. Han er oprindeligt fra Kolding, men er nu bosat i Vejle. 

Christoffer er udadgående, smilende, men også meget konkurrenceminded, hvilket tydeligt ses når der spilles FIFA. Liverpool er det foretrukne hold, og der bliver ikke misset mange kampe i fjernsynet.  

Så leder du efter en specialist med lyst og gåpåmod, og som besidder en iver til altid at levere de bedste resultater, så er Christoffer manden du skal have fat på.